Κοινωνία

Παρασκευάς Πατσουρίδης: «Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σε όλους σας»

Με ανακοίνωση του, ο νυν δήμαρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και τον ανέδειξαν για δύο χρόνια δήμαρχο της περιοχής, αν στις εκλογές στις 26 Μαΐου δεν τα κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς ψήφους και δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο.

Όπως αναφέρει θα παραμείνει κοντά στους δημότες και θα συνεχίσει να βοηθάει όπως συνήθιζε να κάνει μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Φίλες και φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν εμένα και τον συνδυασμό μας “Δέσμευση Ανάπτυξης” σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Ασφαλώς, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, θέλω και τώρα να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους που μας ανέδειξαν ως δημοτική αρχή για δύο θητείες και εμένα στο τιμητικό αξίωμα του δημάρχου.

Όντας πιστοί στις αξίες μας, κάναμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα. Δουλέψαμε σκληρά, βάλαμε τον δήμο πάνω από όλα και είμαστε περήφανοι που αφήνουμε μεγάλη παρακαταθήκη ανάπτυξης στην επόμενη δημοτική αρχή.

Προσωπικά σαν Παρασκευάς έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, εργάστηκα με ανιδιοτέλεια και στόχος μου πάντοτε ήταν να είμαι ενωτικός, όχι διχαστικός με γνώμονα το καλό του δήμου Διδυμοτείχου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σε όλους σας και να βοηθώ, όπως έκανα πάντα στην ζωή μου».

Related posts

Μηχανογραφικό 2019: Τελευταία ευκαιρία για αλλαγές

admin

Νέος θάνατος στις φυλακές Κορυδαλλού

admin

Καραμανλής, Πάιατ και Πάλμερ έρχονται στον Έβρο

admin