29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Uncategorized Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Είχαν εμμονή να τη σκοτώσουν -Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με δικαστική απόφαση κρίθηκε αναγκαία η παράταση της κράτησης των δύο κατηγορούμενων στις φυλακές Γρεβενών. Οπως αναφέρει το βούλευμα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δύο δράστες συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη σκληρότητα και σαδισμό στην Ελένη Τοπαλούδη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός είχαν εμμονή να την σκοτώσουν.

Μάλιστα, τον τραγικό θάνατο της 21χρονης επιβεβαιώνουν και οι κινήσεις των δύο κατηγορούμενων. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το σίδερο και την τέλος την έριξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον γκρεμό.

Ηταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Αυτό που προκαλεί σοκ μάλιστα είναι ότι κατηγορούμενοι όπως αναφέρεται ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου. Σύμφωνα με το Star για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 21χρονης.

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία – Θράκη

editor

Στήριξη 120 άπορων οικογενειών από την Αλεξανδρούπολη και τις Φέρες

editor

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε οι αιτήσεις και η πληρωμή

admin
29/03/2024 1:53