25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης διέπρεψε στην Αθήνα – Στους πρώτους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται!

Διαπρέπει ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης, ο οποίος στις εκλογές της Κυριακής ήταν ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τους περισσότερους ψήφους.

Μάλιστα, ο όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Κυριακή θα οριστικοποιηθεί η εκλογή του.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου της Αθήνας, που ως γνωστόν κατάγεται από το χωριό Ρίζια Ορεστιάδας, είναι μαζί με την Αλεξία Έβερτ, κόρη του αείμνηστου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ στην κορυφή των δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν ήδη από χθες.

Αν και είναι ακόμα νωρίς, αναμένεται να αξιοποιηθεί από τον κ. Μπακογιάννη σε κάποιο σημαντικό ποσοστό, μια και είναι από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που έχει στο επιτελείο του, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ.Βαφειάδης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική δυναμική στην περιοχή του δήμου της Αθήνας και αυτό αποδείχθηκε και επιβεβαιώθηκε και σε αυτές τις εκλογές, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης έχει τεράστια διαφορά από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο. Οπότε ααναμένεται την Κυριακή 2 Ιουνίου απλά να “σφραγίσει” την εκλογή του ως δήμαρχος.

Related posts

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας το Πολεμικό Ναυτικό – Η φρεγάτα «Ψαρά» στην Αν. Μεσόγειο, μαζί με πλοία του ΝΑΤΟ

editor

Πρόκληση διαρκείας: Τουρκικά F-16 πάνω από Παναγιά, Οινούσσες

editor

Τσαβούσογλου: Θα θέσουμε θέμα κυριαρχίας στα νησιά αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν

editor
25/04/2024 4:27