20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Φιλανθρωπικό γεύμα από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων “Xαρά”

Με πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό γεύμα που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» με σκοπό την ενίσχυσή του.

Οι φίλοι και οι φίλες που στηρίζουν τις προσπάθειες του ιδρύματος βρέθηκαν συνδαιτυμόνες στο ξεχωριστό αυτό γεύμα, σ’ έναν πολύ όμορφο κήπο, στην Γλυφάδα. Οι αγαπημένοι φίλοι, αυτή τη φορά, προσφέρθηκαν για τη ενίσχυση της νέας πτέρυγας, η δημιουργία της οποίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά». Με την ολοκλήρωσή της, θα δοθεί η δυνατότητα υποδοχής και φροντίδας για επιπλέον 32 άτομα στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι απήλαυσαν την πανδαισία γεύσεων δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια υπό τα ακούσματα της ξεχωριστής μουσικής που κυριαρχούσε στο χώρο.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Spanos SA, Sarantis SA, Attica, Medi Prinou, KRS, Institute of Life.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι ήθελαν, είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν, κατόπιν αγοράς, ξεχωριστές δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την δική τους προσφορά.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΝΤΟΖΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

Κατά τον χαιρετισμό της η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, ευχαρίστησε θερμά τους καλεσμένους που για ακόμη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται για εκείνες τις οικογένειες και ειδικότερα τα άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη και χρειάζονται στήριξη ενώ από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Ζομπανάκης, πρόεδρος του ιδρύματος, ανέλυσε εκτενώς τα όσα συμβαίνουν στο πρότυπο, θα σημειώναμε, οικοτροφείο.

ΜΠΕΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ

Λίγα λόγια για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», βρίσκεται στην Παλλήνη και είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Στο «σπίτι» αυτό διαβιούν 57 άτομα με σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα, που απολαμβάνουν την άριστη φροντίδα του προσωπικού, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δημιουργία νέας πτέρυγας που θα παρέχει τη δυνατότητα και τη χαρά υποδοχής επιπλέον 32 ατόμων.

Το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι εθελοντές που απασχολούνται με την καθημερινή φροντίδα των ενοίκων, βρίσκονται σε στενή συνεργασία προκειμένου να επανακαθορίζονται και ανανεώνονται οι στόχοι που έχουν τεθεί και έχουν ως κοινή συνισταμένη την εξέλιξη του ατόμου.

Σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε τη δραστηριότητά του οικοτροφείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ταυτόχρονα σας καλούμε να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας www.kea-hara.gr, προκειμένου να έχετε άμεση ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

 

ΦΑΙΗ ΓΟΥΡΛΗ, ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ, ΓΙΟΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

 

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΕΑΔΗ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ
ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΛΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΟΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΗΤΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΟΣ
ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΟΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΗΤΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤ

ΣΑΚΗ

Related posts

Ένας χρόνος GALA Magazine

admin

Η Χριστίνα Αλεξανιάν επιλέγει mat. fashion

admin

«MOËT & Chandon Grand Day»: Ένα iconic σύμβολο εορτασμών

admin
20/04/2024 11:58