24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Παρουσία πλήθος κόσμου η ομιλία Ζαμπούκη- Ποιοι αγχώθηκαν και ποιος ξεχώρισε

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν πια πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου και το «εκλογικό θερμόμετρο» ανέβηκε για τα καλά.

Το απόγευμα της Πέμπτης  πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Ζαμπούκη παρουσία πλήθους κόσμου σε μια εκδήλωση που σίγουρα προβλημάτισε το επιτελείο Λαμπάκη.

Ο κ. Ζαμπούκης άσκησε σκληρότατη κριτική στον νυν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη στοχεύοντας σε διάφορα ζητήματα, όπως η αποκέντρωση και η συμμετοχικότητα στη λήψη αποφάσεων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης του κ. Λαμπάκη, το οποίο όπως ανέφερε ο κ. Ζαμπούκης είναι ίδιο με το αντίστοιχο του 2010, ενώ το πρόγραμμα της παράταξης του δημιουργήθηκε μέσα από τις προτάσεις των δημοτών.  Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά και οι αιχμές του κ. Ζαμπούκη περί διαφάνειας, καθώς ο κ. Λαμπάκης έχει ως εκλογική προμετωπίδα το «γυάλινο Δημαρχείο».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, στάθηκε αρκετά και στο επίμαχο θέμα της εξόρυξης χρυσού, ξεκαθαρίζοντας πως η παράταξή του λέει «ΟΧΙ» στο χρυσό.

Ανάμεσα στο πλήθος, έδωσαν το «παρών» και αρκετά επώνυμα στελέχη από τον χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΚΙΝΑΛ,αλλά πιο αξιοσημείωτη παρουσία ήταν αυτή του κ. Σταύρου Βαβία, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη «ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο κ. Βαβίας βρέθηκε  στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης, να χειροκροτάει με ιδιαίτερη θέρμη στην σκληρή κριτική που άσκησε ο κ. Ζαμπούκης στον νυν Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Λαμπάκη.

Όλα δείχνουν πως λίγες ώρες πριν τις κάλπες φαίνονται να είναι πολλά τα εκλογικά «μαγειρέματα» και οι ζυμώσεις. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

Related posts

Τα δρομολόγια των κινητών αστυνομικών μονάδων

admin

Δήμου Σαμοθράκης: 5 νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

editor

Σχεδόν τέλος στα πήγαινε έλα των Ελλήνων στην Τουρκία

editor
24/04/2024 9:23