Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απείλησε να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Νέο επεισόδιο -το τρίτο συνεχόμενο- προκάλεσε μέσα τις φυλακές Γρεβενών ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Το νέο σοβαρό επεισόδιο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18/05), σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ο 21χρονος φέρεται να βγήκε ξαφνικά εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών. Αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, να ηρεμήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο, στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
Τόσο για τον Ροδίτη όσο και για τον Αλβανό έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια Ρόδου. Το συμπέρασμα των γιατρών φωτίζει αρκετά σημεία της υπόθεσης σύμφωνα με το STAR. Μένει τώρα η υπόθεση να κλείσει από πλευράς ανάκρισης για να ορισθεί πότε και πού θα γίνει η δίκη των δυο νεαρών για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbomb

Related posts

Άδεια ειδικού σκοπού: Ποιοι οι δικαιούχοι και πότε θα πληρωθεί

editor

Οι ξεχασμένοι κάτοικοι της Θράκης. . .

editor

Αναρτήθηκε η ΠΝΠ για επιχειρήσεις, επίδομα 800Ε και άδειες ειδικού σκοπού

admin