25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

«Χάος» στο επιτελείο του Χρήστου Μέτιου

Θα μας βγάλει ο Κυριάκος… λένε στους υποψηφίους του!

Θα μας βγάλει ο Κυριάκος, φαίνεται να λέει στους υποψηφίους του, περιφερειακούς συμβούλους, ο Χρήστος Μέτιος, όταν τον βρίσκουν στο τηλέφωνο μετά από πολύ κόπο.

Χωρίς εκλογικά κέντρα, χωρίς ενημέρωση και οργάνωση, έχει προκληθεί μια άνευ προηγούμενου αναστάτωση, στο επιτελείο του χρισμένου περιφερειάρχη, μιας και ακόμη και το προεκλογικό υλικό καθυστερεί, δεν υπάρχει συντονισμός και εναποθέτουν όλοι σε ένα θαύμα με την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη.

Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς, πώς γίνεται ένας υποψήφιος που είχε το χρίσμα από νωρίς να κάνει την τελευταία στιγμή συνδυασμό με υποψηφίους που δεν παρευρίσκονται στις ομολογουμένως λίγες εκδηλώσεις κατά τόπους του επικεφαλής τους, να μην γνωρίζονται μεταξύ τους, να κάνουν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς ειρμό και συνοχή και γενικότερα να επικρατεί ένα πρωτόγνωρο μπάχαλο.

Ένα ακόμη στοιχείο που προβληματίζει πριν οδηγηθούμε στην κάλπη της Κυριακής στις 26 Μαΐου, είναι το αν θα μπορέσουν να βρουν τρόπο συνεννόησης με τον Χρήστο Μέτιο μετά την εκλογική αναμέτρηση οι εκλεγμένοι σύμβουλοί του, μιας και διαπιστώνουν ήδη από τώρα το απίστευτο μπάχαλο αλλά και την δυσκολία που αντιμετωπίζουν ώστε να επικοινωνήσουν μαζί του ακόμη και στο τηλέφωνο. Αναρωτιούνται αν τελικά θα υπάρχει τρόπος επαφής μαζί του, έστω και ελάχιστος!

Related posts

Γεροβασίλη – Ανδρικόπουλος – Τσιριγώτη στον Έβρο

admin

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου “Χρυσά Γάντια Αλεξανδρούπολης” από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing

editor

Σταύρος Καλαφάτης: Επανατοποθετούμε τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο χάρτη του μέλλοντος

editor
25/04/2024 9:35