12 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Κρατούσαν φυλακισμένους 74 αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες -Ζητούσαν λύτρα

Συνολικά 74 αλλοδαπούς βρήκαν φυλακισμένους σε παλιές αποθήκες αστυνομικοί που έκαναν έφοδο το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος Αγίου Βασιλείου. Εκεί εντόπισαν και απελευθέρωσαν 74 αλλοδαπούς, τους οποίους κρατούσαν οι δράστες, απαιτώντας χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή λύτρα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Πρόκειται για αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στη συνέχεια, τους μετέφεραν στις αποθήκες, όπου τους κρατούσαν φυλακισμένους. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών στην υπόθεση, σε βάρος των οποίων- όπως και τριών συνεργών τους- σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό με το οποίο είχαν μεταφέρει τους 74 ανθρώπους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Related posts

Ι. Κωτσιόπουλος: Αναβαθμίζουμε με ουσιαστικό τρόπο τη φροντίδα των ογκολογικών ασθενών

editor

Νέα θέση εργασίας στη Δομή φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Φρίξος της ΑΡΣΙΣ

admin

Ξάνθη: Ένα νόμιμο και ασφαλές Κολυμβητήριο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία

editor
12/08/2022 21:01