Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υπαλλήλων και πολιτών στο Διοικητήριο Καβάλας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των υπαλλήλων και των πολιτών στο κτιριακό συγκρότημα του διοικητηρίου Καβάλας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, της ΔΟΥ, της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και πολλών άλλων υπηρεσιών, οι οποίοι γύρω στις 10.30 το πρωί ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν τα γραφεία και τους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος τηλεφώνησε στο θυρωρείο του διοικητηρίου και αφού ρώτησε τρεις φορές «διοικητήριο εκεί;», στη συνέχεια προέτρεψε για άμεση απομάκρυνση από το κτίριο, στο οποίο -όπως είπε- είχε τοποθετηθεί βόμβα. «Λευτεριά στον Κουφοντίνα» πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο θυρωρός του διοικητηρίου στις Αρχές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Ασφαλείας Καβάλας, εκκενώθηκαν όλοι οι χώροι και ξεκίνησαν έρευνες. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι έρευνες ολοκληρωθήκαν και, καθώς δεν εντοπίστηκε οποιοσδήποτε εκρηκτικός μηχανισμός, οι αστυνομικές αρχές επέτρεψαν στους εργαζόμενους και τους πολίτες να επιστρέψουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

του ανταποκριτή μας Β. Λωλίδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts

SEAJETS: Αυτά είναι τα έκτακτα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν

goldstarathens

Προσλήψεις: Προσοχή λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο Λιμενικό Σώμα

admin

Συνοριοφύλακες: Εκδόθηκε το ΦΕΚ με την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση

goldstarathens