Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υπαλλήλων και πολιτών στο Διοικητήριο Καβάλας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των υπαλλήλων και των πολιτών στο κτιριακό συγκρότημα του διοικητηρίου Καβάλας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, της ΔΟΥ, της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και πολλών άλλων υπηρεσιών, οι οποίοι γύρω στις 10.30 το πρωί ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν τα γραφεία και τους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος τηλεφώνησε στο θυρωρείο του διοικητηρίου και αφού ρώτησε τρεις φορές «διοικητήριο εκεί;», στη συνέχεια προέτρεψε για άμεση απομάκρυνση από το κτίριο, στο οποίο -όπως είπε- είχε τοποθετηθεί βόμβα. «Λευτεριά στον Κουφοντίνα» πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο θυρωρός του διοικητηρίου στις Αρχές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Ασφαλείας Καβάλας, εκκενώθηκαν όλοι οι χώροι και ξεκίνησαν έρευνες. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι έρευνες ολοκληρωθήκαν και, καθώς δεν εντοπίστηκε οποιοσδήποτε εκρηκτικός μηχανισμός, οι αστυνομικές αρχές επέτρεψαν στους εργαζόμενους και τους πολίτες να επιστρέψουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

του ανταποκριτή μας Β. Λωλίδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts

Η Εβρίτικη εταιρεία Printsilk Tsiakiris διακρίθηκε με BRONZE AWARDS μεταξύ 10 εταιρειών στην κατηγορία των ψηφιακών εκτυπώσεων του Fashion

admin

30.000€ πρόστιμο από ΕΣΡ στην εκπομπή Μάνεση για το «ρεπορτάζ» από τον Έβρο

editor

Στη συνεδρίαση του ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΕΚ στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

admin