29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Βαγγέλης Μπουρνούς: «Παραμένω ανεξάρτητος! Δεν πουλώ τους συμπολίτες μου σε κομματικά επιτελεία»

 

Ξεκάθαρος και κατηγορηματικός είναι ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς όσον αφορά τις κομματικές ταμπέλες που κάποιοι προσπαθούν να του προσάψουν.

Ο κ. Μπουρνούς θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνει τα εξής:

«Η παραπληροφόρηση στην αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου δεν θα επιβιώσει. Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του δήλωσε ότι στηρίζει το συνδυασμό» ΣYΓXPONH ΠOΛITEIA – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ EΝEPΓΩΝ ΠOΛITΩΝ» όπου ως επικεφαλής δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ζήτησα στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ, ουδέποτε ρωτήθηκα και ουδέποτε βάζω αυτοδιοικητικές ταμπέλες.

Οποιος επιθυμεί πολιτική ταμπέλα μπορεί να την αναζητήσει σε άλλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Ο συνδυασμός του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής παραμένει ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και προφανώς ζητά στήριξη μόνο από τους πολίτες.

Έτσι μέχρι σήμερα έχουμε πορευτεί και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας και με μόνο κριτήριο το καλό του τόπου μας και των δημοτών μας.

Η όποια προσπάθεια καπηλείας της προσπάθειας μας θα πέσει στο κενό και οι συμπολίτες μου γνωρίζουν οτι δε συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια.

Ευάγγελος Μπουρνούς

Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Related posts

Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

editor

Το ΝΑΤΟ κατέβασε την ανάρτηση για την ημέρα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, μετά το διάβημα της Ελλάδος

editor

Υπερπτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ζουράφα

editor
29/02/2024 21:22