4 Οκτωβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτισμός

«Little Artists On Duty» Εκδήλωση αγάπης από τη Νίκη Καποπούλου

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο διαδραστικό event με τίτλο «Little Artists On Duty», το οποίο πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σχολείου “Το Σπίτι Που Γελάει” στην περιοχή της Βάρκιζας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Ανδρέας Ψαράκος παρέα με τα παιδιά, έδωσαν τις δικές τους πινελιές στα χαρακτηριστικά μικρά ποδήλατα που κατασκευάζει ο ίδιος.

Ταυτόχρονα στο χώρο εξελίχθηκε έκθεση με έργα του καλλιτέχνη, την οποία είχε επιμεληθεί η art-curator Νίκη Καποπούλου. Αφορμή για την εκδήλωση αυτή στάθηκε η αγάπη της Νίκης για τα παιδιά και την τέχνη, καθώς και η φετινή της θέση ως Ambassador της ομάδας GR2040 στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Όλα τα έσοδα της ημέρας από τις δημιουργίες των παιδιών, από τα έργα και δώρα τέχνης του Α. Ψαράκου, δόθηκαν εξ ολοκλήρου στο Make-A-Wish Ελλάδος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ακόμα πιο πολλές ευχές! Στόχος ήταν να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της φιλανθρωπίας και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν μέσω της ζωγραφικής και της χειροποίητης τέχνης.

Related posts

Ιστορικά Κτίρια Δήμου Αλεξανδρούπολης: Κτίριο Ταχυδρομείου κ.ά. στο πλαίσιο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης

editor

Οι εκδόσεις Who is Who στην Ελλάδα βράβευσαν την Ρούλα Ρουβά

admin

Ελεύθερη η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

editor
04/10/2022 19:29