Πολιτισμός

«Little Artists On Duty» Εκδήλωση αγάπης από τη Νίκη Καποπούλου

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο διαδραστικό event με τίτλο «Little Artists On Duty», το οποίο πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σχολείου “Το Σπίτι Που Γελάει” στην περιοχή της Βάρκιζας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Ανδρέας Ψαράκος παρέα με τα παιδιά, έδωσαν τις δικές τους πινελιές στα χαρακτηριστικά μικρά ποδήλατα που κατασκευάζει ο ίδιος.

Ταυτόχρονα στο χώρο εξελίχθηκε έκθεση με έργα του καλλιτέχνη, την οποία είχε επιμεληθεί η art-curator Νίκη Καποπούλου. Αφορμή για την εκδήλωση αυτή στάθηκε η αγάπη της Νίκης για τα παιδιά και την τέχνη, καθώς και η φετινή της θέση ως Ambassador της ομάδας GR2040 στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Όλα τα έσοδα της ημέρας από τις δημιουργίες των παιδιών, από τα έργα και δώρα τέχνης του Α. Ψαράκου, δόθηκαν εξ ολοκλήρου στο Make-A-Wish Ελλάδος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ακόμα πιο πολλές ευχές! Στόχος ήταν να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της φιλανθρωπίας και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν μέσω της ζωγραφικής και της χειροποίητης τέχνης.

Related posts

Πάσχα 2019: Μεγάλη Πέμπτη – «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…»

admin

Μπαλάντα στους άδοξους ποιητές των αιώνων

admin

Πρωτοποριακή έκθεση – σταθμός – για πρώτη φορά στο Θέατρο Παλλάς

admin