29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική

Τσίπρας για κότερο:΄Εχω δικαίωμα σε προσωπικές στιγμές

Κάλυψη εκ των προτέρων σε υπουργούς που τυχόν θα αποκαλυφθεί ότι ταξίδευσαν με θαλαμηγό είτε μαζί του, είτε μόνοι, έσπευσε να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, υπό το φόβο νέων αποκαλύψεων. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσε η ΝΔ, αν δηλαδή έχουν ταξιδεύσει και υπουργοί με κότερα, ο κ.Τσίπρας απάντησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν υπουργοί του ταξιδεύουν με σκάφη, ισχυριζόμενος, μάλιστα ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική ζωή των υπουργών του. Απέφυγε, πάντως, να απαντήσει ευθέως αν μια τέτοια «φιλοξενία» μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες διεκδίκησης ανταλλαγμάτων.

Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε δημοσκόπηση τις ευρωεκλογές, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι θα είναι ντέρμπι, ενώ έσπευσε να υπερασπισθεί τα μέτρα που εξήγγειλε. Παράλληλα, για μια ακόμη φορά επέμεινε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Related posts

Έλληνας μετανάστης έκανε δωρεά ένα περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα του χωριού του (φωτο)

editor

Κορωνοϊός: 7 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα – 2.408 συνολικά

admin

Με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου η χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Τυχερού

editor
29/03/2024 16:20