Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στις 19:30, η American Eagle γιόρτασε με ένα πολλά υποσχόμενο party την άφιξη του καινούριο καταστήματος της στην Αγγέλου Μεταξά 13, στη Γλυφάδα εγκαινιάζοντας το 9ο κατάστημά της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο ισόγειο του καταστήματος θα βρείτε την ανδρική & γυναικεία συλλογή που περιλαμβάνει #AEJeans, t-shirts, μοναδικά σορτσάκια και βερμούδες, πουκάμισα, αέρινα φορέματα και αξεσουάρ. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει τοdenim, αφού θαβρείτε σε μεγάλη ποικιλία με περισσότερα fits και styles από ποτέ! Στην τελική φτιάχνουμε ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν.

Ελένη Πετρουλάκη
MegCope, Γιώργος Ντάβλας
Σμαράγδα Ανδρικάκη, Άντα Λιβιτσάνου
Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης

Σε δικό της όροφο βρίσκεται η σειρά Aerie by American Eagle σε ένα χώρο που όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες και ελεύθερες να είναι ο πραγματικός τους εαυτός και να αγαπήσουν το σώμα τους. Γιορτάζουμε τα εγκαίνια του πρώτου Aerie concept store παγκοσμίως , εκτός Αμερικής, ένας χώρος γεμάτοςμε θετική ενέργεια, καινοτομία και cozy ατμόσφαιρα.  Ένα brand με ισχυρή φωνή που υπερασπίζεται τις πραγματικές γυναίκες με υγιή σώματα. Μία σειρά εσωρούχων, μαγιό, sleepwear και sportswear ιδανική για κάθε τύπο γυναίκας.

Φλορίντα Πετρουτσέλι, Τζοβάννα Βλαχάβα
Βάσω Κολλιδά, Βίκυ Κάβουρα
Τζώρτζια Συναχερή, Ρένος Ρώτας
Δέσποινα Καϊσίδου, ΡίαΛαμπρινούδη, Ιωάννα Γκίνη
Δέσποινα Καμπούρη, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Στοιχεία Επικοινωνίας του καταστήματος:

American Eagle, Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 13, τηλ:2108943629

Ιστοσελίδα: www.americaneagle.gr
Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece
Instagram: https://www.instagram.com/americaneaglegr/?hl=el

E-shop: www.notos.gr/amaericaneagle

 

NOTOSCOMHOLDINGS
Τηλ. Επικοινωνίας 21 1188 7120, ΑνδρικάκηΣμαράγδα