29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το Mindspace Challenge 2019 στην Αλεξανδρούπολη

Σπουδάζεις στην Αλεξανδρούπολη ή στις γύρω περιοχές; Έχεις κι εσύ μια επιχειρηματική ιδέα αλλά δεν ξέρεις πώς να κάνεις την αρχή; Σε πληροφορούμε πως ο καλύτερος τρόπος είναι με τη συμμετοχή σου στο Mindspace Challenge 2019.

To Μindspace διοργανώνει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Tο Mindspace Challenge 2019 ξεκινάει το ταξίδι του από την Πάτρα και ολοκληρώνεται με τελευταία στάση την Αλεξανδρούπολη στις 17-19 Μαΐου.

Το πρόγραμμα αποτελεί μετουσίωση του οράματος του Mindspace, δηλαδή έχει στόχο να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει όλους τους φοιτητές να αποκτήσουν επιχειρηματική σκέψη. Μέσω του Challenge 2017 και 2018 ιδρύθηκαν ήδη 11 νέες επιχειρήσεις, δημιουργήθηκαν 49 νέες θέσεις εργασίας και οι 232 φοιτητές που ολοκλήρωσαν το τριήμερο εργαστήριο (workshop) έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι προσδοκίες μας για το 2019 μεγαλώνουν μαζί με το ίδιο το πρόγραμμα και με το σπουδαίο δίκτυο των συνεργατών μας. Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός The People’s Trust είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του Mindspace Challenge και βρίσκονται πάντα δίπλα μας πιστεύοντας και στηρίζοντας το όραμά μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας θα επισκεφτεί την Πάτρα 5-7 Απριλίου, την Καβάλα 12-14 Απριλίου, την Αθήνα 19-21 Απριλίου, τη Θεσσαλονίκη 10-12 Μαΐου και τελευταίος μας σταθμός θα είναι η Αλεξανδρούπολη 17-19 Μαΐου.

Οι καλύτερες ομάδες-ιδέες που θα επιλεγούν από τις αιτήσεις για την πόλη της Αλεξανδρούπολης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εργαστήρια στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στο επιχειρηματικό τους project με τη υποστήριξη τόσο εξειδικευμένων εκπαιδευτών όσο και έμπειρων ατόμων γύρω από τον χώρο της επιχειρηματικότητας. Στο τέλος των εργαστηρίων θα επιλεχθούν 2 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του προγράμματος στην Αθήνα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόκληση, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσουν οι συμμετέχοντες γνώση και ένα ιδανικό δίκτυο επαφών, καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων του Challenge.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα, θα λάβει το έπαθλο των 8.000 Ευρώ με χρηματοδότηση της Μ.Κ.Ο. The People’s Trust με σκοπό την ίδρυση της δικής της εταιρείας. Επιπλέον, οι 3 πρώτες νικήτριες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι του Mindspace στις ΗΠΑ με χρηματοδότηση από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα.

Αν, λοιπόν, ασχολείστε με ένα καινοτόμο project και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, μη χάσετε τις μοναδικές ευκαιρίες που σας προσφέρει το Mindspace Challenge. Μπορείτε να κατεβάσετε το Mobile Application του Mindspace για να μάθετε περισσότερα και να συμπληρώσετε την αίτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Alexandroupoli Online

Related posts

Έβρος: Απ’ το… Ορμένιο βρήκαν να ξεκινήσουν χθες τα έργα βελτίωσης του εθνικού δικτύου;

editor

Η τουριστική ανάπτυξη της Δράμας στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας μεταξύ Περιφέρειας ΑΜΘ και τοπικών φορέων

editor

Έβρος: Βολές πυροβολικού θα πραγματοποιηθούν στον “Αετό”

editor
29/02/2024 19:39