8 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη γιορτή χαράς για τα άτομα με ειδικές ανάγκες που διοργανώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Campion School, στην Παλλήνη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους πολύ ιδιαίτερους και όμορφους 12 ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσαν το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» σε συνεργασία με τo Campion School. Μάλιστα, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της ethelon που ήταν εκεί προκειμένου να βοηθήσουν με την καθοδήγησή τους και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών έτσι ώστε να φέρουν εις πέρας την όμορφη προσπάθειά τους.

  

Τα παιδιά των φορέων, που για πρώτη φορά φέτος έφθασαν τους 21 με 207 συμμετοχές σε αριθμό, ήταν ιδιαιτέρως ενθουσιασμένα που έλαβαν μέρος, αγωνίστηκαν, χόρεψαν και μαζί με τα παιδιά του σχολείου έγιναν όλοι μια αγκαλιά.

Ο κ. Γιώργος Ντάβλας εκ μέρους του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»καλωσόρισε τους φίλους μας και ήταν εκεί προκειμένου να ενθαρρύνει κι εκείνος τις προσπάθειές τους, ενώ τα παιδιά του προσέφεραν το καλύτερο χαμόγελό τους. Με το ξεχωριστό του ταπεραμέντο κατάφερε να ξεσηκώσει το στάδιο και τα παιδιά να χαρίσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα που ακολούθησαν.

Η κυρία Αλεξάνδρα Πάλλη, αντιπρόεδρος του ιδρύματος, στο μήνυμά της , έκανε ειδική μνεία για τον σκοπό των αγώνων ο οποίος είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών και η εναρμόνισή τους με τον τυπικό πληθυσμό. Ακόμη, παρατήρησε πως οι Αγώνες Χαράς έχουν καταστεί ως ένα κορυφαίο ετήσιο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός ταυτόχρονα.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Campion School, η «ψυχή» των αγώνων κυρία Ανδριανάκη ενώ τις ευχές του δημάρχου Παλλήνης μετέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαξεβάνης.

 

Οι νεαροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στα παρακάτω αγωνίσματα:

• 25 μ. βάδην (σε ζευγάρια)
• 50 μ. τρέξιμο σκυταλοδρομία
• Άλμα άνευ φοράς
• Ρίψη (Προσαρμοσμένο Ακόντιο)

Τέλος, μετά τη μεγάλη τους προσπάθεια έλαβαν αναμνηστικά και διπλώματα ενώ άξιζαν και με το παραπάνω τις δροσερές εκπλήξεις που τους περίμεναν από τον χορηγό μας, την εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ που για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα μας.

Στη συνέχεια όλοι χαρούμενοι ανταλλάξαμε ευχές και πήραμε το δρόμο της επιστροφής τους.

Ραντεβού, λοιπόν, στους 13ους Αγώνες Χαράς! Ραντεβού στις στιγμές μας.

  

Related posts

Φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο, στη Σαμοθράκη – επιχειρούν ελικόπτερα και αεροσκάφη

editor

Δωρεάν rapid test από 22 έως 27 Αυγούστου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Καϊμακάμης Σωτήρης: Ένας Εβρίτης που μεγαλουργεί στο εξωτερικό!

editor
08/12/2022 19:34