29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε η «Περιφερειακή Σύνθεση» και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης (pics)

Επίσκεψη στα γραφικά χωριά της Σαμοθράκης πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του συνδυασμού Περιφερειακή Σύνθεση και ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Τοψίδης, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

«Η άφιξη της Περιφερειακής Σύνθεσης στο πανέμορφο και ιδιαίτερο νησί της Σαμοθράκης είναι γεγονός!» έγραψαν στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού στο Facebook και συναντήθηκαν με καλούς φίλους, επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού, υποψήφιους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις Αρχές του νησιού.

«Τα γραφικά χωριά της Σαμοθράκης και οι ζεστοί και φιλόξενοι νησιώτες μας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης για το έργο που πρέπει να παράξει η Περιφέρεια τα επόμενα χρόνια», έγραψαν στη δημοσίευση και αποκάλυψαν τους οικισμούς που επισκέφθηκαν: Μακρυλιές, Αλώνια, Λάκκωμα και Προφήτης Ηλίας!

Δείτε εδώ το σχετικό ποστ της Περιφερειακής Σύνθεσης: 

Φυσικά δεν θα γινόταν να επισκεφθεί ο Χρ. Τοψίδης τη Σαμοθράκη και να μην κάνει μια στάση στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου κύριου Γιώργου Χανού που διεκδικεί τον Δήμο Σαμοθρακης, παρέα με υποψήφιους συμβούλους! Τα προβλήματα του νησιού αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης μονοπώλησαν τη κουβέντα του που κράτησε πολύ ώρα!

 

Related posts

Υπουργός Έρευνας: Έδωσε υποτροφία στον… γιο του (pic)

admin

Σύλληψη ημεδαπού στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών

editor

Ο Γ. Ζαμπούκης ανακοίνωσε υποψήφιο που ανήκει σε άλλη παράταξη – Η διάψευση του ίδιου

editor
29/03/2024 17:02