Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του βασιλικού μωρού

Ανακοινώθηκε το όνομα του βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι θα ονομάζεται Αρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Γουίνδσορ. Το όνομα δεν επιλέγει τυχαία. Το «Αρτσι» σημαίνει αληθινός και τολμηρός, ενώ το «Χάρισον» σημαίνει γιος του Χάρι. Το Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ είναι το επώνυμο της οικογένειας, το επώνυμο που συμφωνήθηκε και έλαβε ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η νέα φωτό του βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ

Την ίδια ώρα οι Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έδωσαν στη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία του μικρού Αρτσι, από την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου στο σπίτι τους, για να δουν το μωρό.

Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία με τη βασίλισσα, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι γνωστοποίησαν το όνομα του βασιλικού μωρού.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το όνομα του πρωτότοκου γιου τους. Αρτσι Χάρισον Μάουνμπάτεν Γουίνδσορ. Αυτό το απόγευμα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έδειξαν στην Αυτού Μεγαλειοτάτη, την Βασίλισσα το όγδοο εγγόνι της στο κάστρο του Γουίνδσορ. Παρόντες ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ σε αυτή την ειδική περίσταση», έγραφε το Instagram post.

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού
Σημειώνεται πως νωρίτερα οι πανευτυχείς γονείς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον μικρούλη. Οι γονείς εμφανίστηκαν στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ με τον Χάρι να κρατάει το νεογέννητο αγοράκι και την Μέγκαν να είναι στο πλευρό του.

 

Related posts

Κωνσταντινούπολη: Πέρασε του Ερντογάν, επαναλαμβάνονται οι δημοτικές εκλογές

admin

Ελληνοαμερικανός βουλευτής: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πάρει η Τουρκία τα F-35

admin

Η Τουρκία στέλνει επίσημα στρατιωτικές δυνάμεις στο Αζερμπαϊτζάν

editor