Κοινωνία

Συνδέουν τον «Ορέστη» με τον «Ορφέα» του «Τατουάζ»! Ζητούν τη διακοπή της σειράς

Τις τελευταίες μέρες λόγω της υπόθεσης «Ορέστης», πολλοί τηλεθεατές έχουν συνδέσει την ιστορία του με την ιστορία του «Ορφέα», ο οποίος είναι πρωταγωνιστής στην σειρά «Τατουάζ».

Οι τηλεθεατές ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταγγελίες τους οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει εμπνευστεί και από τη συγκεκριμένη σειρά.

Related posts

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

admin

Μηνιαία δραστηριότητα αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

admin

Αρνητικά όλα τα δείγματα των Συνοριοφυλάκων Σουφλίου, που εξετάστηκαν για κορονοϊό

editor