Τοπικά Νέα

Δευτεραίος και Κλάδης στην Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης

Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες στις ερχόμενες εκλογές, απηύθυναν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Σάββας Δευτεραίος και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ κ. Διονύσης Κλάδης, στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο χώρο.

Τόνισαν ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που σταθερά και με συνέπεια παλεύει για τα δικαιώματα του Πυροσβεστικού Σώματος, την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης, τη βελτίωση των υποδομών με ενίσχυση και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, κ.ά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταθέσει ερώτηση για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης για τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στην πυροπροστασία, ποια μέτρα πρόληψης έχουν ληφθεί για να προστατευτούν όσοι χώροι έχουν ανάγκη από προστασία όπως τα πάρκα, το πολυσύχναστο παραλιακό μέτωπο με αδυναμία διαφυγής, τα περιαστικά δάση. Επίσης το ορεινό δάσος Κίρκης, Άβαντα, Αισύμης, η Μάκρη, τα Δίκελλα, η Μεσημβρία όπου λειτουργούν κατασκηνώσεις και συγκεντρώνονται χιλιάδες παραθεριστές κάθε καλοκαίρι, όπως και η περιοχή Λουτρών και Φερών, και καλούσε την Δημοτική Αρχή να λάβει άμεσα μέτρα, λαμβάνοντας ωστόσο καθησυχαστικές απαντήσεις από την πλευρά του Δημάρχου.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Alexandroupoli Online

Related posts

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός

admin

Η πανελλήνια μοναδικότητα του αρχαιολογικού χώρου του Διδυμοτείχου

editor

Ετοιμάζεται να ξεκινήσει δρομολόγια το ΣΑΟΣ ΙΙ

admin