9 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στέλιος Βραχιόλογλου: «Συνεχίζω να σχεδιάζω και να δουλεύω για να ονειρεύομαι την Αλεξανδρούπολη ακόμα πιο ψηλά»

Η αγάπη του για τις τέχνες προκαλεί το ενδιαφέρον του για τις πολιτιστικές υποδομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού εξασφάλισε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του Πάρκου Προσκόπων με πλήρη αντικατάσταση του σκελετού, των κερκίδων και των βοηθητικών χώρων του Κηποθέατρου με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2020 να έχουμε ένα ολοκαίνουργιο θέατρο με σύγχρονες προδιαγραφές αντάξιο των αναγκών της πόλης μας.

Ξεκάθαρος στόχος του από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν να αποκτήσει η Αλεξανδρούπολη το δικό της θεματικό Πάρκο και τα κατάφερε!

Μετά από 8 χρόνια, η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει δυνατά στο κέντρο της πόλης, με ένα παραμυθένιο Πάρκο το οποίο χρόνο με το χρόνο γίνεται πιο ελκυστικό, ελπιδοφόρο και πιο μαγικό στα μάτια των παιδιών.

Ο ίδιος βάζει χρώμα, μοιράζει χαμόγελα, γεμίζει μουσική τους δρόμους με την μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση κάθε χρόνο και χορεύει την Αλεξανδρούπολη σε καρναβαλικούς ρυθμούς .

Σεβόμενος την ιστορία του τόπου μας κάθε χρόνο στις 14 Μαΐου η Αναπαράσταση της έλευσης της εικόνας της Παναγίας Τριφώτισσας δια θαλάσσης αποτελεί πλέον μεγάλο πολιτιστικό γεγονός μιας και πρωτοστατούν με την παρουσία τους όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που διαφυλάσσουν και μεταλαμπαδεύουν την Παράδοσή μας.

Το μότο του: Συνεχίζω να σχεδιάζω και να δουλεύω για να ονειρεύομαι την Αλεξανδρούπολη ακόμα πιο ψηλά!

 

Related posts

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Στον Έβρο τον Μάρτιο αγωνιστήκαμε μαζί για κάτι κοινό, τα σύνορά μας

editor

Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για τις φετινές πλημμύρες στο δήμο Αλεξανδρούπολης

editor

Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για υπεξαίρεση οχήματος

admin
09/12/2022 8:25