25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Ιδιοκτήτης καφετέριας που γρονθοκόπησε εφοριακό: «Η κάμερα θα δείξει την αλήθεια»

Στοn Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Aλεξανδρούπολης οδηγήθηκε ο ιδιοκτήτης καφετέριας που φέρεται να επιτέθηκε σε εφοριακό στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζήτησε αναβολή για την απολογία του, ενώ ο άνδρας αρνήθηκε το γεγονός ότι χειροδίκησε ή επιτέθηκε στον εφοριακό υπάλληλο.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μάλιστα υπέβαλε μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα για να ηρεμήσει» κάτι το οποίο δεν του επετράπη από τους υπαλλήλους της Εφορίας.

Όπως λέει ο ίδιος, αλλά και ο δικηγόρος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη, οι εφοριακοί υπάλληλοι μπήκαν στο κατάστημα και η διαδικασία του ελέγχου διεξήχθη κανονικά. Ωστόσο, κάποια στιγμή, ένας υπάλληλος του μίλησε σε έντονα απειλητικό ύφος.

Μάλιστα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πελάτη του, ο δικηγόρος θα προσκομίσει και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

«Η αλήθεια αποδεικνύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο κατάστημα, το οποίο θα αξιολογηθεί και θα χρησιμοποιηθεί διότι νομολογιακά γίνεται δεκτό, και εφόσον είναι το μοναδικό μέσο για να αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορουμένου μπορεί να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί. Εκεί θα αποδειχτούν τα πάντα και η αλήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος.

Όσον αφορά τώρα στο εάν όντως υπήρξε κάποια παράβαση, ο καταστηματάρχης δήλωσε πως, δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει την δουλειά των υπαλλήλων του.

«Εάν ο σερβιτόρος πάνω στη δουλειά, δε χτύπησε μια – δυο αποδείξεις, φταίω εγώ;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Ο καταστηματάρχης αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Η συνέχεια της υπόθεσης, στα δικαστήρια.

Related posts

Α. Δημοσχάκης: “Απαραίτητη η αναβαθμισμένη λειτουργία των δομών περίθαλψης της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης”

editor

Έβρος: Συνελήφθησαν 5 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνάντηση Μητσοτάκη με Χρυσοχοϊδη – Τι ψάχνει η αστυνομία σε κάμερες και κινητά

editor
25/04/2024 19:37