Πολιτική

ΝΔ: Απορρίπτουμε την ντροπιαστική τροπολογία Κουντουρά, Κουρουμπλή και Δανέλλη

Νέα ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για τη γνωστή και ως «τροπολογία Κουντουρά», που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, εξέδωσε η ΝΔ.

«Απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παν. Κουρουμπλή και τον κ. Σπ. Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ με θέμα την «τροπολογία Κουντουρά».

Η Πειραιώς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτει ότι έτσι, μετά τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και των βουλευτών Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου, τις έδρες της ΝΔ θα καταλάβουν η κυρία Ζωή Ράπτη και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος -καθώς ο κ. Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε στη ΝΔ ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: H τελική σταυροδοσία

admin

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Ποιοι παραιτήθηκαν

admin

Εκλογές 2019: Πόσους ευρωβουλευτές εκλέγει η Ελλάδα;

admin