25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: Οταν θα ξανάρθω θα είσαι πρωθυπουργός

Από το Ζάππειο ξεκίνησε χτες βράδυ η επίσημη προεκλογική καμπάνια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των εκλογών της 26ης Μαΐου τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα.

Ο Βαυαρός πολιτικός δήλωσε ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί στη χώρα μας θα είναι πρόεδρος της Κομισιόν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός τονίζοντας ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο χωρίς εθνικισμούς και λαϊκισμούς αλλά υπέρ μιας αλληλέγγυας Ευρώπης.

«Οι Έλληνες πολίτες θα κάνουν με την ψήφο τους τη ΝΔ πάλι πρωταγωνίστρια και το ΕΛΚ πρώτη δύναμη στην Ευρώπη», είπε ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στις επιθέσεις που εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας στον Μάνφρεντ Βέμπερ.

Μητσοτάκης: Θα κατατροπώσουμε τον λαϊκισμό
Αμφότεροι Μητσοτάκης και Βέμπερ, έστειλαν επίσης μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα κατατροπωθεί ο λαϊκισμός στην Ευρώπη στις επικείμενες ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα.

«Είμαστε υπερήφανοι για το ΕΛΚ που το ΕΛΚ υποστηρίζει τη ΝΔ και τη χώρα μας. Σε ένα πολύ ταραχώδες ευρωπαϊκό ταξίδι γινόμαστε ισχυρότεροι μαζί σας κι εσείς μαζί μας. Εμείς στη ΝΔ είμαστε από τους πρώτους που πιστέψαμε στο ΕΛΚ ενάντια σε όλες τις ιδέες της Αριστεράς όταν ήταν πολύ ευαίσθητη η Δημοκρατία μας. Πολεμήσαμε ενάντια στον λαϊκισμό τόσα χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να τους κατατροπώσουμε» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα σημείωσε: «Πολεμάμε για αυτές τις εκλογές όχι μόνο για να αλλάξουμε την Ελλάδα αλλά και να προσφέρουμε στο κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι εσύ Μάνφρεντ Βέμπερ θα ηγηθείς της Ευρώπης».

 

Related posts

Ιταλός ΥΠΕΞ: Αδίκημα η παράνομη μετανάστευση – Τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα νοτιοανατολικά σύνορα όλης της ΕΕ

editor

Ξεκινά για έρευνες το τουρκικό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίτ Χαν»

editor

Τσαβούσογλου: Η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει νέα εισροή Σύρων προσφύγων μετά τους σεισμούς

editor
25/04/2024 14:37