19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη

Μετά το στρατηγικό σχέδιο των πρώτων 100 ημερών, το οποίο αφορούσε τα βασικά και αναγκαία με σκοπό να νιώσουν οι πολίτες ότι κάτι αλλάζει άμεσα και κυρίως στην καθημερινότητά τους, δίνουμε πλέον στη δημοσιότητα και το προεκλογικό μας πρόγραμμα, βάζοντας τις βάσεις για τις μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ», σχεδιάστηκε, καταρτίστηκε και βασίστηκε στις προτάσεις και την εμπειρία τόσο του επικεφαλής της παράταξης, Παύλου Μιχαηλίδη όσο και των καταξιωμένων στελεχών της, τα οποία εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά για ένα πρόγραμμα το οποίο από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή θα ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετούς παρουσίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακούσαμε και καταγράψαμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις όλων των δημοτών και των συλλογικοτήτων με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή.

Δεν είναι απλώς το πρόγραμμά μας είναι το όραμά μας, η Δέσμευσή μας απέναντι σε όλους τους Δημότες. Είναι ένα συμβόλαιο τιμής, που υπογράφουμε με τους Δημότες και δεσμευόμαστε να διοικήσουμε το Δήμο με Διαφάνεια, Εντιμότητα, Ειλικρίνεια και Αρχές. Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής και το συμφέρον όλων των Δημοτών. Μαζί θα δημιουργήσουμε το μεγάλο Δήμο Αλεξανδρούπολης μαζί με τις δημοτικές ενότητες της Τραϊανούπολης και των Φερών, θα κάνουμε το Δήμο μας νοικοκυρεμένο, καθαρό, φιλόξενο, ανθρώπινο και ασφαλή.

Μια έντυπη έκδοση του συνοπτικού προγράμματος διανέμεται στο εκλογικό κέντρο της παράταξης επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 259-261 (παραπλεύρως της οδού Κύπρου), ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην ηλεκτρονική του μορφή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: https://anasaalexandroupoli.wordpress.com

 

 

 

 

Πηγή: alexandroupolionline.com

Related posts

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξανδρούπολης του Ερυθρού Σταυρού

admin

Παρουσιάστηκαν το λογότυπο και οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ για την 100η Επέτειο απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της Θράκης στην Ελλάδα

admin

Με μπλε χρώμα φωτίστηκε το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης (photo & video)

editor
19/04/2024 4:52