25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Κυμπουρόπουλος: Με στεναχώρησε η κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά, δεν γίνεται, τόνισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας μέσω Twitter την επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και την κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κύριου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

«Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω», έγραψε ακόμη ο κ. Κυμπουρόπουλος. Ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία δέχθηκε αήθη επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ομως, αντιδράσεις για την επίθεση σε βάρος του κ. Κυμπουρόπουλου προκλήθηκαν και από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του κόμματος «άδειασαν» τον κ. Πολάκη. Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να εμφανιστεί στη Βουλή και να μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Related posts

Σταύρος Σταυράκογλου: Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τιμήσατε με την ψήφο σας

editor

Επίσκεψη Τσίπρα σε Παυλόπουλο – Αύριο η προκήρυξη των εκλογών

admin

MRB: Προβάδισμα 6,5% της ΝΔ- Αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση μετά τις παροχές

admin
25/04/2024 17:57