29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Uncategorized

Η μεγαλοπρέπεια των μοναδικών γεύσεων του διάσημου εστιατορίου “Kritikos”

Από το 1977 το διάσημο εστιατόριο Kritikos Gallery & Restaurants προσφέρει μεγαλοπρέπεια σε πιάτα Μεσογειακής κουζίνας και δημιουργεί μοναδικές γεύσεις για τους οπαδούς του μέχρι και σήμερα.

Στα τραπέζια του έχουν δειπνήσει προσωπικότητες από το διεθνές jet set – όπου μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ποιότητα, κέρδισε διακρίσεις και βραβεύσεις από διάσημους διεθνείς γαστρονομικούς οίκους. Δύο εστιατόρια, ένα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, και ένα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, το κάθε ένα με ξεχωριστές προσωπικότητες, αλλά προσφέροντας την ίδια ποιότητα υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Κρητικό.

Συνταγές, μενού και γεύσεις που δημιουργούνται έχοντας σαν βάση την εντοπιότητα των υλικών με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά αλλά και πρώτες ύλες που εξασφαλίζουν την απόλυτη αγάπη και σεβασμό στο φαγητό: ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου αλλά και χυμώδη, προσεγμένα κρεατικά.

Στο τέλος του δείπνου, η εταιρεία Etoile Coral είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό καλοκαιρινό καπέλο για τους καλεσμένους, ενώ το κατάστημα Hondos Center – Αpollonia Politia προσέφερε αρώματα του οίκου Tom Ford. Ευχαριστούμε την Χριστίνα Μπρούσαλη για το φωτογραφικό υλικό.

Αλεξία Πάνου, Αγγελική Χόντου (Hondos Center – Αpollonia Politia)

Μάρα Πέντζου (Etoile Coral), Φαίη Μπέη

Η Χρυσή Κρητικού με καπέλο Etoile Coral

Στέλλα Ντόκα (Doca), Αλεξία Πάνου

Χρυσή Κρητικού, Αναστάσιος Δαφνής

Αρώματα του οίκου Tom Ford από το κατάστημα Hondos Center – Αpollonia Politia

Kritikos Gallery & Restaurants

Πιάτου του διάσημου εστιατορίου “Kritikos”

Related posts

Τζ. Πάιατ: Βασικός εταίρος των ΗΠΑ η Ελλάδα στη διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας

editor

ΝΔ: Εκτός η Τώνια Μοροπούλου -Εισέπραττε παράνομα σύνταξη του νεκρού πατέρα της

admin

Εντυπωσιακή έναρξη των Χριστουγέννων στο Athens Metro Mall!

admin
29/03/2024 8:52