1 Οκτωβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Media

MasterChef 3: Η φράση που ξεχείλισε το ποτήρι -«Φαγώθηκαν» Σπυριδούλα – Εύα μετά την ήττα (βίντεο)

Μετά από μία πρωτότυπη δοκιμασία στην Γαλλία, η μπλε ομάδα ήταν και η νικήτρια στο MasterChef 3.

Έτσι από την πλευρά της η κόκκινη ομάδα, στην οποία ήταν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η Εύα, έπρεπε να περάσει ξανά την διαδικασία ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά, λοιπόν, την απαίτηση της Σπυριδούλας να σηκωθεί η Εύα για να καθίσει εκείνη, οι δύο παίκτριες του ΜasterChef 3 είχαν μία έντονη κουβέντα backstage, η οποία και ξεκίνησε όταν η Εύα είπε στην Σπυριδούλα πως εκείνη θα φύγει από τον διαγωνισμό.

«Θεωρεί ότι θα φύγει και μου λέει: “Αφού ξέρεις τι θα γίνει, μια δοκιμασία είναι, θα την περάσεις”. Θα μου πεις εμένα πως θα είμαι; Εγώ δεν θέλω να περάσω μαζί σου τη διαδικασία. Αν νιώθεις ότι θα φύγεις, φύγε μόνη σου. Όπως επίσης δεν ξέρεις αν εσύ πας τρένο κι εγώ χάλια, ή αν κάνω οτιδήποτε άλλο και σηκωθώ και φύγω», είπε η Σπυριδούλα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και συμπλήρωσε: «Δεν  νιώθει συναισθήματα τριών μηνών εδώ μέσα, όσο είμαι εγώ εδώ. Εσύ που έχεις βγει κι έχεις περάσει τέλεια εκεί, έρχεσαι πάλι μέσα και ξαφνικά πας και Γαλλία».

Λίγο μετά η Εύα δήλωσε στην κάμερα ότι θέλει να «θυσιαστεί» όπως ο Σταμάτης Κωβαίος.

«Ναι θα το κάνω κάπως έτσι!» είπε η Εύα όταν ερωτήθηκε για τον αν είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει μέσω της νέας δοκιμασίας.

Related posts

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη για την επέτειο γάμου του

admin

Το Σάββατο 15 Αυγούστου στο MEGA CINEMA

editor

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το υπέρογκο ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του σε Χολιγουντιανή ταινία

editor
01/10/2022 14:14